Cami De Mort PDF

El libro Cami De Mort en formato PDF. El libro Cami De Mort en formato MOBI. El libro Cami De Mort en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Pamias. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Cami De Mort Image
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,44 MB
ISBN
9788495232922

DESCRIPCIÓN

Un fet real, esdevingut a la comarca de lUrgell, és objecte de recreació literària. Un noi de quinze anys, Ramon Pubill, va morir en un estrany accident ferroviari, víctima dun atzar tràgic. Els personatges de lobra (els pares, el mestre, lamic i lamiga, entre altres), colpits per la mort, evoquen el noi amb paraules commovedores, que lapropen a la ment de lespectador. Francesc Vallverdú ha dit: “Lobra de Jordi Pàmias és sobretot un poema dramàtic, un cant polifònic en què sexpressa reiteradament tota lemoció dels personatges davant la mort dun ésser estimat.”
DESCARGAR LEER EN LINEA

Impactos: 73. Camí de S'Alzinota Morta. Catacrac! Patapam! Bum! El cambrer acaba de entaforar al ben mig de la taula una capsa de 24 cerveses gelades i, abans de tornar a la barra, ens ha amollat "Au, serviu-vos vosaltres mateixos, que jo no estic per beneitures!"

Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta

LIBROS RELACIONADOS